DOLAR
32,9315
EURO
35,2662
ALTIN
2.465,23
BIST
10.769,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
30°C
Bursa
30°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Açık
31°C
Pazartesi Açık
31°C

Kumla’da Temizliğe Şafak Operasyonu

Kumla’da Temizliğe Şafak Operasyonu

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Başkan Yardımcıları Durmuş Uslu ve Arzu Şen Karataş, Özel Kalem Müdürü Bahadır Selvi, başkan danışmanları ve Gemlik Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü personelleri ile birlikte sabah erken saatte Kumla sahilinde plaj temizliği gerçekleştirdi.

Yapılan temizlik çalışmalarıyla sahilin daha temiz ve düzenli bir hale getirilmesi hedeflendi.

Temizlik çalışmaları sonrasında bir açıklama yapan Başkan Şükrü Deviren, sahillerin sorunlarını yakından bildiklerini ve bugün bu sorunlara bizzat şahit olduklarını ifade etti. Deviren, “Tüm sorunları Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çözeceğiz. Ancak yurttaşlarımıza da çok büyük görev düşüyor, sahillerimizi temiz tutmak zorundayız. Ellerinizle kirlettiğinizi vicdanınızla temizleyemezsiniz” dedi.

Başkan Deviren, Kumla başta olmak üzere tüm sahillerde kaldırım ve plaj işgallerine ve çadır kurulmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Sahillerin halkın ortak kullanım alanı olduğunu vurgulayan Deviren, bu alanların korunması ve temiz tutulması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Gemlik Belediyesi olarak sahillerin temizliği ve düzeni için gerekli tüm önlemleri alacaklarını belirten Deviren, vatandaşları da bu konuda duyarlı olmaya çağırdı. Başkan Deviren, belediye ve vatandaş işbirliği ile sahillerin daha yaşanabilir ve temiz hale geleceğini ifade etti.