DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
26°C
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Çok Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

Melisa Sökmen “Şıp” diye yazı getirdi

Melisa Sökmen “Şıp” diye yazı getirdi
09.07.2024
A+
A-

Usta sanatçı Melis Sökmen “Melis’le Dans” ismini verdiği projesinin ilk teklisi olan “ŞIP”ı yayınladı. Afro kökenli sanatçı, hareketli çalışması ile atalarına ufak bir selam gönderirken aynı zamanda da herkesi dansa davet ediyor!

Sözü ve bestesi Sadettin Dayıoğlu’na ait olan şarkının düzenlemesi Şevket Nedim Ruacan’a ait. Arıkan stüdyolarında kaydedilen ve sanatçı Duygu Soylu’nun da vokaliyle renk kattığı şarkının mixi Arıkan Sarıkaya, masteringi ise George Konnings tarafından yapıldı.

Usta yönetmenler Can Katipzade ve Özge Mine Katipzade ‘nin çektiği klibinde renkli görüntülerle karşımıza çıkan Sökmen’e klipte sanatçı Ahmet Alkış Peker eşlik ediyor.  Klipteki dans sahnelerinde Sökmen izleyenlere adeta görsel bir şov izletiyor. Single kapak fotoğrafı ise Özge Katipzade tarafından çekildi.

Müzikal üretimlerine hız kesmeden devam eden Sökmen,  sıcak ritimlerle dolu “ŞIP” şarkısıyla sevenlerine sadece bu sene değil uzun yıllar yazın çoşkusunu yaşatacağa benziyor!

ETİKETLER: ,