DOLAR
32,1806
EURO
35,1178
ALTIN
2.518,97
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Mudanya Lezzet Şenliği’nde çoşkulu final

Mudanya Lezzet Şenliği’nde çoşkulu final
A+
A-

Mudanya Belediyesi’nin üç gün boyunca lezzet ve eğlenceyi bir araya getirdiği Mudanya Lezzet Şenliği, Semih Kandemir ve Riva Orkestrası konseriyle sona erdi. 

Mudanya Lezzet Şenliği, kentin mutfak kültürüne ait vazgeçilmez tatlarını eğlence ile bir araya getirdi. Mütareke Meydanı’nda üç gün boyunca süren etkinlik, Semih Kandemir ve Riva Orkestrası konseriyle sona erdi. Alanı dolduran Mudanyalılar, şenliğin final gününde eğlenceli anlar yaşarken, Semih Kandemir ve Riva Orkestrası’nın performansı hayran bıraktı. Şenlik boyunca 200’e yakın stant kurulurken, yöresel tatlar, el sanatları ve hediyelik eşyalar Mudanyalıların beğenisine sunuldu. Şenlik kapsamında “En Lezzetli Zeytinyağlı Yemek, En Güzel Ot Yemeği ve En Güzel Tatlı” yarışmalarında ilk 3’e giren yarışmacılar ödüllendirildi.
Konser sonrasında konuşma yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, göreve geldiğinde Mudanya’nın var olan tüm değerlerini yaşatma sözü verdiğini hatırlatarak, “Mudanyamızın bereketi ile üç gün boyunca kentimizde bayram yaşadık. Şenlik kapsamında konserlerle coştuk, en güzel şarkıları hemşehrilerimizle hep birlikte söyledik, şarkılarda buluştuk. Birbirinden özel tatları, kentimizin bereketini Bursalılarla buluşturan katılımcılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz gün Mudanya’da güzel şeyler olacak, Mudanya ile herkes gurur duyacak demiştim. Mudanya’da her şey çok güzel olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.