Ramazan ayı boyunca farklı ilçelerde vatandaşlarla buluşan Bozbey, davul zurna eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte mahalle sakinleriyle selamlaştı. Sokak sokak gezilerek börek toplandı. Programa Nihat Yeşiltaş, Hasan Öztürk, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gecede Olympos Halk Oyunları ekibi yöresel kıyafetleri ve gösterileriyle renk kattı. Yürüyüşün ardından Namık Kemal Spor Tesisi’nde kurulan sahur sofrasında mahalle halkı bir araya geldi.
“Geleneklerimizi yaşatalım”
Başkan Mustafa Bozbey, mahalle halkını geleneği sürdürdüğü için tebrik etti. Bu tür örf ve adetlerin gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini vurguladı. Geleneklerin yaşatılmasının önemine dikkat çeken Bozbey, Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendirmesini temenni etti.







Yorumlar