DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Nilüfer’de bin 600 öğrenci Cumhuriyet için koştu

Nilüfer Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 102. yılı kutlamaları, bu yıl da büyük bir coşkuyla başladı. Geleneksel hale gelen “Okullar Arası Cumhuriyet Koşusu”nda, 55 okuldan toplam bin 609 öğrenci Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkmak için koştu.

Giriş: 22.10.2025 15:33
Paylaş
Nilüfer’de bin 600 öğrenci Cumhuriyet için koştu

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Kaymakamlığı ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda start aldı. Koşunun başlangıcını Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir yaptı. Başkan Özdemir’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or da etkinlikte yer aldı. Yarış, Nilüfer Belediyesi Halkevi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Koşunun ardından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende öğrenciler için çeşitli etkinlikler ve oyunlar gerçekleştirildi.

“Önemli olan Cumhuriyet coşkusuna ortak olmak”

Ödül töreninde konuşan Başkan Şadi Özdemir, tüm katılımcılara teşekkür ederek, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı ve 29 Ekim’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan başlayacak “Cumhuriyet Yürüyüşü”ne davette bulundu. Özdemir, “Birincilik elbette sevindiricidir ama asıl değerli olan bu heyecana ortak olmaktır. Hepinizi kutluyorum” dedi.

Törende, sekiz farklı kategoride dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Ayrıca, “Başkanlık Kupası” ödülü de sahiplerini buldu. Ödüller, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, belediye başkan yardımcıları Serpil Altun, Bukle Erman ve Okan Şahin ile meclis üyeleri ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or tarafından verildi.

Yorumlar

Haber Arama