Nilüfer Belediyesi kaçak yapılarla mücadelesine aralıksız devam ediyor. İlçenin farklı bölgelerinde imara aykırı yapılarla ilgili incelemeler sürerken, son olarak Ürünlü ve Yaylacık Mahalleleri’nde ruhsatsız olarak inşa edilen iş yerleri gündeme alındı. Yapılan tespitler üzerine yasal süreç başlatıldı ve ilgili taraflara gerekli bildirimler yapıldı.
Sürecin tamamlanmasının ardından belediye ekipleri, polis ve zabıta gözetiminde bölgeye giderek yıkım çalışmalarına başladı. Alınan geniş güvenlik önlemleri eşliğinde, toplamda 2000 metrekare büyüklüğe sahip olan iki iş yerinin kısmi yıkımı gerçekleştirildi.
Kaçak yapılaşmaya karşı kararlılık
Nilüfer Belediyesi, kent estetiği, güvenliği ve planlı yapılaşma adına imara aykırı tüm yapılarla mücadeleyi sürdüreceğini vurguladı. Belediye yetkilileri, kaçak yapılara izin verilmeyeceğini belirterek, vatandaşların mağdur olmaması için yapılaşma süreçlerinde yasal prosedürlere uyulmasının önemine dikkat çekti.






Yorumlar