DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Nilüfer’de kadın dayanışması Kırsal-Kent Buluşması'yla güçlendi

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği “Kırsal-Kent Buluşması” etkinliği, İrfaniye Mahallesi’nde gerçekleşti. Etkinlik, İrfaniye Kadın Dayanışma ve Kültür Derneği ev sahipliğinde düzenlenirken, kadınlar hem dayanışma ruhunu pekiştirdi hem de birlikte ekmek yaparak üretmenin keyfini yaşadı.

Giriş: 23.09.2025 13:47
Paylaş
Nilüfer’de kadın dayanışması Kırsal-Kent Buluşması'yla güçlendi

Programa, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir ile Nilüfer’deki kadın derneklerinin temsilcileri katıldı. Etkinlikte kadınlar, ekmek yapma atölyesinde bir araya gelerek hem sosyalleşti hem de üretmenin verdiği mutluluğu paylaştı.

Etkinliğe katılan Nuray Özdemir, kadın dayanışmasının ve birlikte üretmenin önemine vurgu yaparak, “Birlikte olduğumuzda ve birlikte ürettiğimizde çok daha güçlüyüz. Bu buluşma, kadınların bir araya gelerek güçlerini pekiştirdiği güzel bir örnek oldu” dedi.

İrfaniye Kadın Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Özlem Deniz ise Nilüfer Belediyesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini diledi.

Yorumlar

Haber Arama