<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İnegöl Belediyesi’nden Ressamlar Günü etkinliği

İnegöl Belediyesi’nden Ressamlar Günü etkinliği

İnegöl Belediyesi’nin etkinliğinde, İNESMEK Resim Atölyesi kursiyerleri ve eğitmenleri, 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü için hazırladıkları eserleri sergiledi. Etkinlik, İnegöl Belediyesi binasında yapıldı. Eserler, belediye binası koridorlarında sergilendi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sergiyi ziyaret etti. Kursiyerlerle sohbet eden ve eserler hakkında bilgi alan Başkan Taban, sanat ve sanatçı desteği vurguladı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Taban, “27 Şubat Dünya Ressamlar Günü’nde kursiyer ve hocalarımız ile bir aradayız. Kursumuz belediye binamızın koridorlarında devam ediyor. İNESMEK kurslarımız sayesinde vatandaşlarımız eserler üretiyor. Bugün sergilenen eserler, İnegöl’ün kültürel hayatına katkı sağlıyor. Kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik ediyor, 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Taban konuşmasında, sanat, eğitim ve kültürün toplum üzerindeki etkisine inandıklarını belirterek, sanatın toplumsal gelişime katkı sağladığını vurguladı. Ayrıca, İnegöl’ün kültürel hayatını zenginleştirmek için bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.