DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Osmangazi’de 102. yıl kutlaması: Uludağ’da Cumhuriyet yürüyüşü

Osmangazi Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. kuruluş yıl dönümü kapsamında Uludağ’da özel bir yürüyüş etkinliği düzenledi. “Doğanın İçinde Cumhuriyetin İzinde” adı verilen etkinliğe yüzlerce Bursalı katıldı.

Giriş: 26.10.2025 22:38
Paylaş
Osmangazi’de 102. yıl kutlaması: Uludağ’da Cumhuriyet yürüyüşü

Cumhuriyetin değerlerine bağlılık vurgusuyla gerçekleştirilen yürüyüşe Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da katılarak vatandaşlarla birlikte Uludağ Çobankaya mevkiinden Sarıalana kadar 4 kilometrelik parkuru 10. Yıl Marşı eşliğinde yürüdü. Etkinlik boyunca katılımcılar ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

Yürüyüşte konuşan Başkan Erkan Aydın, Cumhuriyetin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Cumhuriyet sayesinde bugün özgürce bir araya gelerek bu yürüyüşü gerçekleştirebiliyoruz. Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ülkemizin demokrasiye sahip çıkabildiği bir dönemde yaşamaktan gurur duyuyoruz. Gençlerimizle birlikte Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti ilelebet yaşatacağız.”

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Osmangazi Belediyesi’ne ve Başkan Erkan Aydın’a bu anlamlı organizasyon için teşekkür etti.


Yorumlar

Haber Arama