Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. Program boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Aydın, masaları tek tek dolaşarak sohbet etti.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini ifade eden Aydın, Osmangazi’de bu atmosferi vatandaşlarla birlikte yaşamayı sürdürdüklerini söyledi.
Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar dualarla açıldı. İftar programında Ramazan’ın bereketi ve paylaşma ruhu sofralara yansırken, mahalle sakinleri aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
Mahalle iftarlarının komşuluk ilişkilerini de güçlendirdiğini belirten Başkan Erkan Aydın, “Ramazan’ın bereketini, huzurunu ve dayanışmasını birlikte yaşıyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak her akşam yaklaşık dört bin vatandaşımızla iftar sofralarında buluşuyoruz. Ramazan sonunda yaklaşık 120 bin vatandaşımızı ağırlamış olacağız. Ayrıca 20 bin vatandaşımıza erzak paketi desteği sağlayarak bu zorlu ekonomik şartlarda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bugün burada soframızı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyor, şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.
Programa katılan vatandaşlar ise aynı sofrada buluşma imkânı sunduğu için Başkan Erkan Aydın’a teşekkür etti.






Yorumlar