Tarihi atmosferiyle dikkat çeken Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde gerçekleştirilen konser, müzikseverlerden yoğun ilgi gördü. Sevilen eserlerin seslendirildiği gecede genç müzisyenler, sergiledikleri performansla dinleyicileri adeta müzikal bir yolculuğa çıkardı. Konsere katılan Bursalılar, zaman zaman türkülere eşlik ederek coşkuya ortak oldu.
Programa katılan Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, gençlerin sahnedeki başarısını takdirle izledi.
“Geleceğin müzisyenleri yetişiyor”
Osmangazi Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Korosu Şefi Nergis Dinç Yavuz, gençlerin sergilediği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onlarla çalışmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti. Gençlere bu imkânın sunulmasında emeği geçen Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir’e teşekkür etti.
Konseri izleyenler arasında yer alan Nilüfer Kadın Korosu Şefi Aysel Gürel de, genç müzisyenlerin performansını överek, “Geleceğin müzisyenleri yetişiyor” sözleriyle etkinliği değerlendirdi. Konsere katılan vatandaşlar ve genç sanatçılar da gecenin kendileri için unutulmaz olduğunu dile getirdi.
Konserin sonunda Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, Şef Nergis Dinç Yavuz’a çiçek takdim ederek emeklerinden dolayı teşekkür etti.





Yorumlar