Son olarak Namık Kemal Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Aydın, mahalle hizmet binasında düzenlenen kahvaltıda vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Programa CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katılım sağladı.
Vatandaşların isteklerini doğrudan ilettiği toplantıda konuşan Başkan Aydın, göreve geldikleri günden bu yana geçen yaklaşık 2 yıllık süreci değerlendirdi. Osmangazi’de yaşayan bir milyona yakın vatandaşa en doğru hizmeti sunmak için kaynakları verimli kullandıklarını belirten Aydın, yaklaşık 3 bin personel ile sahada olduklarını vurguladı. Hizmet süresi boyunca 35 açılış ve temel atma töreni gerçekleştirdiklerini ifade eden Aydın, bu istatistiğin her 18 günde bir hizmete tekabül ettiğini, sırada bekleyen 11 projenin daha olduğunu dile getirdi.
Gösterişli projeler yerine halkın doğrudan faydalanacağı işlere öncelik verdiklerinin altını çizen Başkan Aydın, kreş sayısını 10’a çıkarmayı hedeflediklerini, Demirtaş pazar yeri, sağlık ocakları ve öğrenci yurtları gibi projelerin de hızla ilerlediğini aktardı. Bu ziyaretle birlikte 46. mahalle buluşmasını gerçekleştirdiklerini belirten Aydın, "Osmangazi ve Bursa’ya 7/24 hizmet etme gayretindeyiz" dedi.

Namık Kemal Mahalle Muhtarı Necmettin Geniş ise belediye ile muhtarlıklar arasındaki iletişim sisteminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taleplerin sisteme girilmesiyle hızlı geri dönüş aldıklarını belirten Geniş, bürokratik süreçlerin hızlanmasından ve mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.






Yorumlar