DOLAR
32,6317
EURO
35,1040
ALTIN
2.440,76
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
35°C
Bursa
35°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
32°C

Osmangazi’de ilk kreşin temeli atılıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın tarafından seçim döneminde duyurulan ‘Osmangazi’nin Mahallelerine Kreş’ projesi kapsamında Hamitler Mahallesi’nde inşa edilecek olan ilk kreşin temeli 30 Mayıs Perşembe günü atılıyor.

Osmangazi’de ilk kreşin temeli atılıyor
A+
A-

Seçim döneminde Osmangazi’nin birçok noktasına kreş inşa edeceklerini açıklayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, göreve başlamasının üzerinden henüz iki ay bile geçmeden bu vaadini yerine getirmek adına kolları sıvadı. Hamitler Mahallesi’nde mülkiyeti Osmangazi Belediyesi’ne ait arazi üzerine hayırsever bir vatandaşın katkılarıyla inşa edilecek kreş için ilk kazma 30 Mayıs Perşembe günü vuruluyor. 80 öğrenci kapasitesine sahip kreş, çocuklara çağdaş ve nitelikli bir eğitim imkanı sunacak.

AYDIN: “BELEDİYE KASASINDAN BİR KURUŞ DAHİ ÇIKMAYACAK”

Seçim döneminde Osmangazi halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getireceklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Seçim döneminde vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözler var. Bu sözlerden bir tanesi de Osmangazi’nin birçok noktasına kreşler inşa etmekle ilgili. Bu sözümü yerine getirmek adına ilk kazmamızı vuruyoruz. Teknik olarak 0-36 aylık bakım merkezlerine kreş, büyüklerine gündüz bakım evi deniliyor. Gündüz bakım evi adı altında inşa edeceğimiz ilk kreşimizin temelini Hamitler Mahallesi’nde atacağız. İnşa etmeyi planladığımız diğer kreşler için de yer tespitlerimizi yaptık. Bu kreşlerimizi de hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile inşa edeceğiz. Belediye kasasından bir kuruş dahi para çıkmadan bu projeleri hayata geçireceğiz. İlk kreşimizin inşaatını iki üç ay içerisinde tamamlayarak, çocuklarımızın kullanımına açmayı planlıyoruz” dedi.