DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Osmangazi’de minik kalemler yazarlığa ilk adımı atıyor

“Küçük Yazarlar Atölyesi”yle minik kalemleri geleceğe hazırlıyor. Eğitim ve kültür alanında örnek projelere imza atan belediye, çocuklara hem eğlenceli hem öğretici bir ortam sunuyor.

Giriş: 05.11.2025 10:12
Paylaş
Osmangazi’de minik kalemler yazarlığa ilk adımı atıyor

Daha önce Hüdavendigar Yetenek Evi’nde düzenlenen atölye, şimdi de Emek Yetenek Evi’nde minik yazar adaylarını bir araya getiriyor. Çocuklar burada oyunlar, hikayeler ve yazma etkinlikleriyle kelimelerin büyülü dünyasını keşfediyor.

Yazarlık Atölyesi Eğitmeni Pelin Yılmaz, çalışmalarda çocuklara edebiyatı sevdirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Her çocuğun kaleminden çıkan hikayenin bir gün yayınlanacak kadar değerli olduğuna inanıyoruz. Oyunlarla yazmayı öğretirken aslında onları düşünmeye, hissetmeye ve üretmeye yönlendiriyoruz,” dedi.

Atölyeye katılan çocuklar da yazma serüveninin kendilerine özgüven kazandırdığını dile getirerek, “Artık duygularımızı daha kolay ifade ediyor, kendi hikayelerimizi yazabiliyoruz. Ayrıca burada yeni arkadaşlar da edindik,” ifadelerini kullandı.

Veliler ise çocuklarının derslerdeki başarılarının arttığını vurgulayarak, bu anlamlı projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür etti.

Yorumlar

Haber Arama