DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Osmangazili genç yeteneklerden madalya yağmuru

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı, Merhum Ziya Ertan Alaçam ve Hasan Şeker Salon İl Deneme Yarışları'nda elde ettiği üstün başarılarla madalyaları kucakladı.

Giriş: 02.12.2025 10:43
Paylaş
Osmangazili genç yeteneklerden madalya yağmuru
Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan ve Bursa'da heyecanlı rekabetlere sahne olan Merhum Ziya Ertan Alaçam ve Hasan Şeker Salon İl Deneme Yarışları sona erdi. Turnuvada 363 sporcu mücadele ederken, Osmangazi Belediyespor'un genç yetenekleri göz kamaştırıcı performanslar sergiledi. U16 kategorisinde Muhammed Esad Ayna 800 metrede Bursa şampiyonu olurken, Talha Özen gülle atmada 15.49'luk derecesiyle altın madalyaya uzandı.

Berkay Işık 60 metre ve 200 metrede gümüş madalya kazanırken, Atlas Seymen bronz madalya sevinci yaşadı. 400 metrede Deniz Seymen de bronz madalyayı boynuna taktı. Sıçrama branşlarında Yağız Çorlak, uzun atlamada 6.47 metre ve üç adım atlamada 13.67 metre atlayarak iki kez zirveye çıktı. Ayberk Cesur üç adım atlamada 12.89'luk derecesiyle ikinci olurken, Safa Yüksel her iki branşta da üçüncü sırayı elde etti. Gülle atmada Mehmet Ali Baykal birinciliği, Bertuğ Savaş ikinciliği, Hamza Bilgili ise üçüncülüğü elde etti. Ata Mutlu ise 60 metre engellide 9.36 koşarak yarışı ikinci sırada tamamladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursa'yı gururlandıran genç sporcuları ve antrenörlerini içtenlikle tebrik etti.

Yorumlar

Haber Arama