DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
25°C
Bursa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Özdilek’ten Nilüfer’e eğitim yatırımı: Kerem Özdilek Kreşi projesi

Özdilek’ten Nilüfer’e eğitim yatırımı: Kerem Özdilek Kreşi projesi
A+
A-

Nilüfer Belediyesi ve Özdilek Holding, Nilüfer’e yeni bir kreş kazandırmak için protokol imzaladı. Kreş, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı’nın oğlu Kerem Özdilek’in adını taşıyacak.

ESRA CAN- Nilüfer Belediyesi, çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım atarak Özdilek Holding ile Kerem Özdilek Kreşi’nin yapımı için protokol imza töreni gerçekleştirdi. Bu iş birliği, bölgedeki eğitim olanaklarını artırmayı ve ailelere destek olmayı hedefliyor.

Törende Önemli Açıklamalar

Törende konuşan Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek, eğitime olan bağlılıklarını vurgulayarak, “Eğitim çorbasında bizim de bir katkımız olsun istedik. Yapılacak kreşe oğlumun adı olan Kerem Özdilek ismini vereceğiz. ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir’ anlayışıyla eğitimi her zaman destekleyeceğiz. Bu, Nilüfer Belediyesi ile yaptığımız ilk anlaşma; umarım devamı gelir” dedi. Özdilek, eğitim alanında daha fazla projeye imza atmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Nilüfer Belediye Başkanı’ndan Teşekkür

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, törende yaptığı konuşmada, Nilüfer’in yaşam standartlarını artırmak için daha çok çalışacaklarını belirtti. Özdemir, “Özdilek ailesine, belediyemize destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Bursalıların bu tür yatırımlara destek sağlamasını, bağışçı olmalarını istiyoruz. Gelin, bu Nilüfer’i birlikte güzelleştirelim. Belediyenin bütçesi bir yere kadar yetiyor. Bağışçılarımız sayesinde eğitim, kültür ve sanatı canlandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kreşlerin Önemi ve Hedefler

Başkan Özdemir, Nilüfer’de açılacak olan kreşlerin çocukların eğitim almasının yanı sıra kadınların sosyal hayatına da katkı sağlayacağını vurguladı. “Kadınlar iş hayatından ayrılmasın, çocuklarınıza biz bakarız diyoruz. Hem çocuklarımız sosyalleşsin hem de siz kendi sosyal hayatınıza yönelin. 5 yılda 25 kreş açmayı hedefliyoruz” dedi. Özdemir, bu hedefe ulaşmak için tüm Nilüferlileri, ihtiyaç duyulan yapıları oluşturmak üzere bağış yapmaya davet etti.

Yeşil Alan ve Sosyal Projeler

Ayrıca, yeşil alanların artırılması için de bağışlara ihtiyaç duyduklarını belirten Özdemir, “Her sene 5 temel atarak 5 yılda 25 kreş açmayı planlıyoruz. Kreşlerimizin önemli bir kısmını finanse ederek vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyoruz. Kreşlerimizin aylık ücreti şu anda 7900 lira; belediye personelimize ise 3900 liradan hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.