DOLAR
32,1988
EURO
35,0051
ALTIN
2.519,05
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Yeni Malatyaspor puana sevindi

Yeni Malatyaspor puana sevindi
A+
A-

Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor’da oynanan oyun memnun etmese de alınan bir puan olumlu karşılandı.

MALATYA (İGFA) –  Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fraport TAV Antalyaspor karşısında iyi oynayamadıklarını ancak bir puan almayı başardıklarını belirterek, “Geri düşmemize rağmen beraberliği yakaladık. Ama rakibe üstünlük sağlayamadık. Her ne kadar biraz daha topa sahip gibi görünmüş olsakta etkili hücumlar geliştiremedik. Daha sonuca giden bir oyun ortaya koymamız lazım. Buradan aldığımız bir puan en azından bizi önümüzdeki haftaya iyi taşıyacak. Futbol oynamayı artık biraz daha ikinci plana attık. Sezon sonunda en üst noktaya kadar çıkmaya çalışacağız. Kazanabildiğimiz kadar maç kazanmaya çalışacağız ama kolay olmayacak. Hiç kimse artık kolay kolay teslim olmuyor. Güvenli oyunu sürdüreceğiz” dedi.