DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

AKP'li Mudanya Belediye Meclisi Üyesi CHP'ye geçti

Daha önce AKP Mudanya Kadın Kolları Başkanlığı yapan ve partinin çeşitli kademelerinde görev alan AKP Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Neslihan Erdeniz, partisinden istifa ederek CHP’ye geçti. Muda

Giriş: 27.10.2020 15:17
Paylaş
AKP'li Mudanya Belediye Meclisi Üyesi CHP'ye geçti

Daha önce AKP Mudanya Kadın Kolları Başkanlığı yapan ve partinin çeşitli kademelerinde görev alan AKP Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Neslihan Erdeniz, partisinden istifa ederek CHP’ye geçti.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın makamında PM üyesi Hakkı Süha Okay, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve CHP’li meclis üyeleri ile bir araya gelen Erdeniz, “AKP ile fikirlerimin artık örtüşmediği kanaatine vardım. Siyasi hayatıma kendimi daha rahat ifade edebileceğimi düşündüğüm CHP’nin çatısı altında devam etme kararı aldım. Mudanya için çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Mudanya’da sosyal demokrat belediyecilik ağının güçlendiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bu gönül birlikteliğimizin, partimize, Mudanyamıza ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca da, Mudanya'da sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağının dalgalanmaya devam edeceğini vurguladı.

ERDENİZ'E ROZETİNİ HAKKI SÜHA OKAY TAKTI

CHP'ye geçen Belediye Meclisi Üyesi Neslihan Erdeniz için CHP Mudanya İlçe Başkanlığında tören düzenlendi. Mudanya İlçe Başkan Yardımcısı Hikmet Karip ve ilçe yöneticileriyle görüşmelerde bulunan Erdeniz'e rozetini CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay taktı. Törende İl Yönetim kurulu üyesi Özden Keskin, Mudanya Gençlik Kolları Başkanı Seda Bozdağ Güzelkaya ve Mudanya Belediye Meclisi üyesi Ergül Batman ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Yorumlar

Haber Arama