DOLAR
32,2007
EURO
35,0313
ALTIN
2.503,53
BIST
10.758,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Aksaray Belediyesi’nden ses yarışması

Aksaray Belediyesi’nden ses yarışması
A+
A-

Yeteneğine güvenen 42 vatandaşın katıldığı Mikrofon Sende yarışmasının ödül töreni Aksaray Belediyesi’ne ait Bilim Merkezinde yapıldı.

AKSARAY (İGFA) – Aksaray Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden ocak ayı içerisinde başlattığı Mikrofon Sende isimli ses yarışması sonuçlandı. Yeteneğine güvenen 42 vatandaşın katıldığı yarışmanın ödül töreni Aksaray Belediyesi’ne ait Bilim Merkezi’nde yapıldı.

Yarışmacılar ödüllerini Belediye Başkanı Evren Dinçer’in elinden aldı. Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan COVID-19 salgınının vatandaşların üzerindeki psikolojik etkilerini kaldırmak, vatandaşlara moral olmasını sağlamak ve sanat camiasına yeni yetenekler kazandırmak için çeşitli yarışmalar düzenlediklerini hatırlattı.

Bu yarışmalardan bir tanesinin de belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden 20 Ocak’ta başlattıkları ‘Mikrofon Sende’ yarışması olduğunu vurgulayan Dinçer, “1 dakikalık videolarınızda performanslarınızı izledik ve değerlendirdik. Bizler için çok keyifli bir yarışma oldu.  Yarışmamıza katılan yarışmacılarla bir araya gelmek için böyle bir ödül töreni düzenledik.  Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip etmenizi sizlerden istirham ediyorum” diye konuştu.