DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Aksaray Nuri Yazıcı Kitap Konağı’nın kapılarını yeniden açıyor

Aksaray Nuri Yazıcı Kitap Konağı’nın kapılarını yeniden açıyor
A+
A-

Aksaray Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verdiği Nuri Yazıcı Kitap Konağı ve Genç Osman Millet Kıraathanesi’nin faaliyetlerine yeniden başlıyor.

AKSARAY (İGFA) – Koronavirüs tedbirleri dolayısı ile günlerdir boş kalan Genç Osman Millet Kıraathanesi ve Nuri Yazıcı Kitap konağı 18 Ocak 2020 Pazartesi günü tekrar hizmet vermeye başlayacak.

Geçtiğimiz yıl açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayan ve Aksaray’ın ilk Millet Kıraathanesi olan Genç Osman Millet Kıraathanesinde toplam 11 bin kitap yer alıyor. Vatandaşların ücretsiz olarak kullanabildiği kıraathanenin içerisinde zengin kitap varlığının yanı sıra kafeterya, çalışma odaları, grup çalışma odaları ve bilgisayar odası bulunuyor. Kitap severlerin yeni uğrak noktası olan Genç Osman Millet Kıraathanesinde ücretsiz çay ve kahve ikramı da yapılıyor. 

Aksaray’da eğitim ve kültür alanında yeni mekanlar oluşturduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Genç Osman Millet Kıraathanesi ve Nuri Yazıcı Kitap Konağı kitapseverler tarafından yoğun ilgi ile kullanılıyordu.