DOLAR
32,3533
EURO
34,7324
ALTIN
2.406,41
BIST
10.147,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Aktuğ: Tirilye Top Sahası Pisletildi, Temizlensin

Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Aktuğ, Tirilye’de yapımı 10 yıldır tamamlanmayan top sahasının hafriyat ile doldurulmasına tepki gösterdi. Aktuğ, “Kalelerin içine top değil çöp dolmuş!” dedi.

Aktuğ: Tirilye Top Sahası Pisletildi, Temizlensin

Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Aktuğ, yaklaşık 10 yıldır yapılmayan Tirilye top sahasının hafriyat ile doldurulmasına tepki gösterdi.

Aktuğ, yaptığı açıklamada, “Tirilye’nin en önemli sorunlarından biri olan top sahası, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve yerel yönetim tarafından hafriyat döküm sahasına dönüştürülmüş durumda. Kalelerin içine top değil çöp dolmuş! Bu durum Tirilye’nin güzelliğine ve değerine gölge düşürüyor.” dedi.

Aktuğ, Tirilye top sahasının yapılması için geçmiş yıllarda kendisi de dahil olmak üzere birçok kişinin girişimde bulunduğunu ancak bu girişimlerin sonuçsuz kaldığını söyledi. Tirilyespor’un maçlarını başka sahalarda oynamak zorunda kaldığını belirten Aktuğ, “Tirilyespor, Bursa’nın en köklü spor kulüplerinden biridir. Bu durum kulübümüzün ve taraftarlarının mağdur olmasına neden olmaktadır.” diye konuştu.

Aktuğ, seçilmesi halinde ilk iş olarak Tirilye top sahasının yapılmasını sağlayacağını söyledi. Aktuğ, “Pislettiğiniz gibi temizleyin! Burası Tirilye’ye yakışmıyor. İş yapmıyorsunuz anladık, bari pisletmeyin!” diyerek Bursa Büyükşehir Belediyesi ve yerel yönetime seslendi.

ETİKETLER: ,