DOLAR
32,1977
EURO
35,0253
ALTIN
2.502,05
BIST
11.053,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Alpaslan Türkeş ismi Didim’de yaşayacak.

Alpaslan Türkeş ismi Didim’de yaşayacak.
A+
A-

İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Tezsezener ve yönetiminin talebi olumlu sonuçlanarak Zambak Caddesi’nin ismi Alpaslan Türkeş Caddesi olarak değiştirildi.

DİDİM A HABER
İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener ve yönetim kurulunun talebi doğrultusunda Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde İYİ Parti Grubu, Didim’de bir caddeye Başbuğ Alparslan Türkeş isminin verilmesini talep etmişti. Konu İmar Komisyonu’na sevk edilmişti.

Komisyonun olumlu görüşüyle Meclis’te gündeme alınıp oylanan karar doğrultusunda Didim ilçesinde bulunan Zambak Caddesi’nin ismi Alparslan Türkeş Caddesi olarak değiştirildi. 

Kendilerinin önerilerine AK Parti’nin sahip çıktığını öne süren İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, “Zambak Caddesi’yle ilgili isim değişikliği talep edeceğimizi yönetim kurulumuzun karar defterine yazmıştık. Başbuğumuzun ismini Didim’de yaşatmak ne mutlu ki bizlere nasip oldu. Önergemizi Büyükşehir Meclisi’ne sunan Meclis üyelerimiz Hayati Atlı ,Semra Yücel, Cihan Demirel , Fatma Tabak , Mevlüt Şahinci ve Kıvanç İşbilen’e ve komisyon teklifine evet oyu veren Millet İttifakı’mızın kıymetli belediye başkanlarına ve Meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. Alparslan Türkeş Türk Milliyetçiliğinin fikri ve fiili lideridir. Ömrünü devletine ve milletine adamış bir devlet adamının isminin Didim’imizde de yaşayacak olmasından dolayı son derece memnunuz” ifadelerini kullandı.