DOLAR
32,1844
EURO
34,9770
ALTIN
2.504,29
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Ardahan Valisi’nden şehit ailesine ziyaret 

Ardahan Valisi’nden şehit ailesine ziyaret 
A+
A-

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Sakarya’da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan Polis Memuru Hakkı Çelik’in Ardahan’daki ağabeyini evinde ziyaret etti.

ARDAHAN (İGFA) – Ardahan Valisi Hüseyin Öner, eşi Zehra Mine Öner ile birlikte şehit polis memuru Hakkı Çelik’in Halilefendi Mahallesi’nde ikamet eden ağabeyi İsmail Çelik’i evinde ziyaret etti.  Aile fertleriyle yakından ilgilenenVali Öner ve eşi Zehra Mine Öner, aileyle bir süre sohbet ederek, acılarını paylaştı. Devlet olarak her zaman şehit ailelerin yanında olduklarını belirterek, “Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bu millet için, bu devlet için canlarını feda eden şehidimiz İsmail Çelik ve tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bizler, devlet olarak şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve gazi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, onların derdiyle dertlenip, sevinçleriyle mutlu olacağız” diye konuştu.