DOLAR
32,2095
EURO
34,8167
ALTIN
2.425,04
BIST
10.168,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C

Balkan ezgileri Nilüfer’de yankılandı

Balkan ezgileri Nilüfer’de yankılandı
A+
A-

Nilüfer Görükle Balkan Panayırı, renkli görüntüler eşliğinde coşkulu bir gecenin ardından sona erdi.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde her yıl düzenlenen ve bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Nilüfer Görükle Balkan Panayırı, coşkulu bir atmosfer eşliğinde sona erdi. Balkan kültürünün ve müziğinin tanıtıldığı bu etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu ve katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Nilüfer Belediyesi tarafından organize edilen ve Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sanat Derneği ile Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) tarafından desteklenen etkinlik, Görükle Göçmen Konutları Pazar Alanı’nda iki gün boyunca gerçekleşti. Bu etkinlik, hem alışveriş yapma fırsatı sunan bir panayır hem de müzik ve oyunların keyifli birleşimini içeriyordu.

Panayırın ikinci gününe Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Nilüfer Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve birçok vatandaş katıldı. Katılımcılar, alışveriş yapmanın yanı sıra müzik ve oyunlarla da eğlenceli anlar yaşadılar.

Etkinliğin müzik bölümü, Dj Ersin Şen ile başladı ve Nilüfer Roman Orkestrası’nın konseri ile devam etti. Bu gruplar, performanslarıyla büyük alkış topladılar. Ardından sahne alan Ceren Toksöz, Balkan ezgileriyle izleyenleri coşturdu. Gece ilerledikçe sahne alan Saga Dans Show da gösterisiyle enerjiyi yükseltti.

Gecenin finalinde ise Balkanlar’ın sevilen sanatçısı Valya sahneye çıktı. Valya, Balkan ezgilerini seslendirerek izleyicilere unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Gösterinin sonunda Valya’ya çiçek vererek teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti ve geleneksel panayırın her yıl daha da coşkulu geçtiğine dikkat çekti.

Ayrıca etkinlik kapsamında düzenlenen Nuri Turgut Adalı adına yapılan turnuvada başarılı olan sporculara ödüller verildi. Dart, petank, tenis, satranç, atletizm gibi birçok spor dalında 700 öğrenci yarıştı. Ödüller, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinlikte DJ Samet de performans sergileyerek katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

ETİKETLER: