DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Bursa Belediye Başkanları, Bursaspor’u ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor’u ziyaret etti. Bursaspor için kurumsal bakış açısına, kısa, uzun ve orta vadede planlara ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Alinur Aktaş, “Ben Bursaspor’u çok seviyorum. Kara sayfaları kapatıp yepyeni sayfalar açmak lazım” dedi.

Bursa Belediye Başkanları, Bursaspor’u ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Ali Cansevdi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Nilüfer Belediye Başkanı adayı Celil Çolak, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor Kulübü’ne iade-i ziyarette bulundu.

“Çok önemli bir başlangıç”

Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor forması için ter akıtan herkesin Bursa’nın evladı olduğunu söyledi. Matematiksel olarak en altta olunmasına rağmen sezon sonunda başarıya ulaşılacağına inandığını belirten Başkan Aktaş, “Ben Bursaspor’u çok seviyorum. Bursaspor’un bu şehrin bir reklam yüzü, bir markası olduğunu çok iyi biliyorum. Bursa’nın tüm dinamiklerini kalan 11 haftasında takımımıza odaklanmasını ve destek vermesini istiyorum. Bizim Bursaspor için kurumsal bir bakış açısına, kısa, uzun ve orta vadede planlara ihtiyacımız var. Biraz inanç ve kenetlenmenin bu haftadan itibaren bizlere çok önemli değişiklikler getireceğine inanıyorum. Kara sayfaları kapatıp yepyeni sayfalar açmak lazım. Buca maçını kazanmak adına her şeyi yapmalıyız. İnşallah coşkuyu hep birlikte soyunma odasında yaşarız. Buca maçı bir şeyleri değiştirmek adına çok önemli bir başlangıç” dedi.

Bursaspor Başkanı Sinan Bür ise şehrin, iş adamlarının, taraftarların daha fazla desteğine ve şehrin kenetlenmesine ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Bür, “Çocuklarımız çok iyi çalışıyorlar, Buca maçına çok ciddi hazırlanıyoruz. El birliğiyle bu zorluyu aşacağız. Başka yolu yok” diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül ise, şehrin marka yüzü olan Bursaspor’u yaşatmak adına zor bir yola çıktıklarını dile getirdi. Bütün şehrin yükünün çocukların omuzlarında olduğunu hatırlatan Şengül, “Sezonun sonunda inşallah takımımızı ligde tutacağız. Bursaspor Kulübünü yaşatma adına hep birlikte taşın altına elimizi koymalıyız. Sizlerin her zaman desteklerine ihtiyacımız var” dedi.

Bursaspor Kaptanı Furkan Emre Ünver, uzun yıllardır yeşil beyazlı formayı giydiğini söyleyerek, “Sizlerin desteklerini hissettik biliyorum. Bizler zor bir yola çıktık sezon başından beri. Sizlerin önderliğinde zorlukları aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.