DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

BAŞKAN AYDIN’DAN KONURALP YÜCE’YE TEBRİK

BAŞKAN AYDIN’DAN KONURALP YÜCE’YE TEBRİK

Milli Eğitim Bakanlığınca LGS kapsamında 20 Haziran’da yapılan merkezi sınavında  500 tam puan alarak Türkiye birinciliği alan öğrenciler arasında Orhangazi Ortaokulu öğrencisi Konuralp Yüce’de yer aldı.  Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Konuralp Yüce ve ailesini makamında misafir etti,  eğitiminin bundan sonraki döneminde de başarılar diledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın  LGS sınavında  500 tam puan alarak Türkiye birinciliği alan öğrenciler arasında yer alan  Orhangazi Ortaokulu öğrencisi  Konuralp Yüce’yi ve ailesini makamında misafir etti. Başarısından dolayı Konuralp Yüce’yi tebrik eden Başkan Aydın “ Orhangazi’mize kazandırmış olduğu bu gurur için Konuralp ve ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum, eğitim hayatının bundan sonraki dönemlerin de de aynı başarıyı göstereceğine inanıyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ORHANGAZİ’NİN GURURU

Geçen ay yapılan LGS sınavında Orhangazi Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi olan ve bu yılki sınava kendi okulunda giren Konuralp Yüce tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincileri arasında yer aldı.

LGS sonuçlarına göre 500 sorunun tamamını doğru bilerek Türkiye birincileri arasına giren Konuralp Yüce’nin başarısı eğitim gördüğü okula ve Orhangazi’de büyük gurur getirdi. Eğitiminin tamamını Orhangazi Ortaokulunda tamamlayan Konuralp Yüce öğretmenleri ve okulunun da gururu oldu. 

ETİKETLER: