DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

Başkan Dündar, Şehit Hakan Yutkun Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

Başkan Dündar, Şehit Hakan Yutkun Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, öğrencilere, başarılı olmak için zamanı iyi kullanmaları gerektiğini söyledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, okullarda öğrencilere ve öğretmenlere yönelik eğitim ve tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. Yenikent Mahallesi’nde bulunan Şehit Hakan Yutkun Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Dündar, burada öğrencilerle buluştu. Öğrencilere başarıya giden yolda zaman yönetiminin önemine dikkat çekti ve bu konuda ipuçları verdi.

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ile birlikte gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Başkan Dündar, lise öğrencilerine üniversiteye hazırlık yardımcı kitap setleri hediye etti. Başkan Dündar, öğrencilere zamanın önemini anlatırken, “Zaman su gibi akıp gidiyor. Zamanı en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Bu süreçte zamanı kimin yönettiği de çok önemli. Özellikle eğitim süresince teknoloji ve sosyal medya bizim zamanımızı yönetmesin. Teknolojinin imkânlarından ihtiyacımız olduğu kadar kullanalım. Ayrıca bilgi kirliliğine de çok dikkat edin. Kaynakları iyi araştırın. Zamanı böylece iyi kullanabiliriz.” şeklinde konuştu.

Başkan Dündar ayrıca hayat boyu okumanın önemine de değindi ve öğrencilere başarıya ulaşmaları için ellerinde her türlü imkanın bulunduğunu vurguladı. “Başarıya ulaşmak için hiçbir engelimiz yok. Okullarda hem fiziki yapılar, hem eğitim kadrosu olarak çok güçlüyüz. Arkamızda devletimizin gücü var. Başarı için hiçbir eksiğimiz yok. Tek işimiz çalışmak. Allah hepinize zihin açıklığı versin.” diyerek öğrencilere ilham verdi.

Başkan Dündar’ın öğrencilere verdiği bu motivasyon dolu mesajlar, öğrencilerin başarılı bir eğitim hayatı için önemli bir rehber olacaktır. Zaman yönetimi, bilgi kaynaklarının iyi kullanılması ve sürekli öğrenme gibi beceriler, öğrencilerin gelecekteki başarıları için kritik öneme sahiptir.