DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN DÜNDAR’DAN HER GÜN FARKLI OKULLARI ZİYARET EDİYOR

BAŞKAN DÜNDAR’DAN HER GÜN FARKLI OKULLARI ZİYARET EDİYOR

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk haftasında her gün farklı bir okul ziyareti yaparak, öğrenci ve öğretmenlerin yanında oldu.

Yeni eğitim öğretim yılında Osmangazi ilçesinde 254 okulda 187 bin öğrenci ders başı yaparken, Başkan Dündar hafta boyunca her gün farklı bir okulda mesaiye başladı.  Geleceğin yarınları öğrencilere ve onları yetiştiren öğretmenlere başarılar dileyen Dündar, yardım kitap seti hediyesiyle üniversite sınavına hazırlanan gençlere eğitim desteğinde bulundu. 

Son olarak Küçükbalıklı Mahallesi’ndeki Kırcılar Anadolu Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sınıfları tek tek gezerek sohbet ederken, hayata dair tecrübelerini paylaştı.

Öğrencilik dönemlerinde zamanı verimli değerlendirmenin önemine dikkat çeken Başkan Dündar, “Zaman hepimiz için çok değerli. Akıp gittiği zaman geri gelmiyor. Okullarımız, zamanı boş geçirmeden en iyi şekilde değerlendirdiğimiz yerlerdir. Belediye olarak ilçemizdeki bütün okullarımızın ihtiyaçlarına gidermeye gayret gösteriyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Sizlerin en iyi şartlarda öğrenim görmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışıyorsak, çok istiyorsak hedefe ulaşırız. Belediyemizin bilgi evleri ve kütüphaneleri siz öğrencilerimizin hizmetinde. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Dündar, aynı zamanda okulun yapımında emeği bulunan hayırsever iş insanı Mustafa Kırcı’ya da eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.