DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

Başkan Taban, Alanyurtluların Sorunlarını Dinledi

Başkan Taban, Alanyurtluların Sorunlarını Dinledi

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, alt yapı çalışmalarının devam ettiği Alanyurt bölgesinde Sevgi Sitesi sakinleriyle buluştu. Başkan Taban, devam eden alt yapı çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi ve bölgenin sorunları ve talepleri üzerine istişare etti.

Başkan Taban: “İnegöl’ün Merkezine ve Alanyurt’a Kaynak Suyu Göndereceğiz”

Site sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada konuşan Başkan Taban, “Bu bir siyasi buluşma değil. Yanlış anlaşılmaları düzeltmek, kendimizi ifade etmek istiyoruz” dedi. Altyapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Alper Taban, “Merkezde öncelikle Kemalpaşa, Mahmudiye, Hamidiye, Mesudiye, Orhaniye, Süleymaniye, Turgutalp mahallelerimizde çalışmalarımız oldu. İkinci etap çalışmalarımız da Alanyurt bölgemizden başladı. Burada bir miktar çalışmamız oldu. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla beraber İnegöl’ün merkezine de Alanyurt bölgesine de kaynak suyunu çeşmelerden göndermiş olacağız. Bu bizim için harika bir hedef. İnsanlara en güzel suyu içirmek bizim hedefimiz” diye konuştu.