DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Başkan Taban, Alanyurt’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Taban, Alanyurt’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, alt yapı çalışmasının devam ettiği Alanyurt bölgesinde siteleri tek tek gezerek vatandaşlara bilgi veriyor. Bu kapsamda dün akşam Esentepe Mahallesinde bulunan İstaş Sitesine misafir olan Başkan Alper Taban, site sakinleriyle alt yapı çalışmaları başta olmak üzere bölgenin sorunları ve talepleri üzerine istişare etti.

Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Site sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada vatandaşlara özellikle alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Başkan Alper Taban’a ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger ile Durmuş Aydın, Fen İşleri Müdürü Yakup Can ve AK Partili yöneticiler de eşlik etti. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Taban, aynı zamanda İstaş Sitesi sakinlerinin sorularını da yanıtladı.

Alt Yapı Önemli Bir İhtiyaç

Yapılan çalışmaların şehrin alt yapı sorununu çözeceğini ifade eden Başkan Alper Taban, “Yapılan bu çalışmalar önemli bir ihtiyaç ve gereklilik. Bunları yapmamız şart. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ciddi bir yatırımla bu çalışmaları koordine ediyor. Toplamda 2 katrilyonluk bir yatırımdan söz ediyoruz. Bugün belki cefasını çekiyoruz ancak tamamlandığında herkesin iyi ki olmuş dediği bir çalışma bu. Sancılı süreç, tamamlandığında kısa sürede unutulacak. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde biz bunun konforunu yaşamaya başladık. En sıkıntılı bölgelerden hiç şikayet gelmez oldu. Alanyurt’ta aynı konfora erişecek” dedi.

Yatırımlar Devam Edecek

Başkan Taban, Alanyurt bölgesinin İnegöl’ün en önemli bölgelerinden biri olduğunu belirterek, “Bu bölgeye yatırımlarımız devam edecek. Alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı, çevre düzenlemesi, sosyal donatı alanları ve diğer yatırımlarımızla bölgeyi daha da güzelleştireceğiz” diye konuştu.

Site sakinleri, Başkan Taban’a alt yapı çalışmaları hakkında bilgi vermesinden ve bölgenin sorunlarıyla yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkür ettiler.