DOLAR
33,0010
EURO
35,3346
ALTIN
2.454,32
BIST
10.602,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
31°C
Bursa
31°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Açık
31°C

Başkan’ın çiçekleri Gürsu’nun annelerine gitti

Başkan’ın çiçekleri Gürsu’nun annelerine gitti

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçedeki annelerin Anneler Günü’nü makamına gelen tebrik çiçeklerini onlara ileterek kutladı.

Şehit anneleri ile ilçedeki en yaşlı annelerin adreslerine çiçekleri ulaştıran Başkan Işık, duygusal birer mektupla da annelerin gününü kutladı.

GÜRSULU ANNELERE BAŞKAN’DAN ANLAMLI MESAJ

Anneler Günü Gürsu’da duygu dolu bir kutlama eşliğinde yaşandı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, yerel seçimler sonrasında belediye başkanı seçilmesi nedeni ile kendisine gelen tebrik çiçeklerini ilçenin annelerine dağıttı. Makamına iletilen çiçekleri özenle hazırlayan Başkan Işık, ulaştırabildiği annelere bizzat kendi dağıttığı çiçeklerin yanlarına duygu dolu birer de mektup iliştirdi.

Şehit annelerinden başlamak üzere ilçedeki en yaşlı anneleri ve büyüklerini unutmayan Başkan Işık’ın çiçeklerine annelerden duygu dolu teşekkür mesajları geldi.

Annelerin kendisi için apayrı bir kıymeti olduğunu hatırlatan Başkan Işık “ Bu anneler gününde makama gelen çiçeklerimiz ilçemizin annelerine gitti. Beni çok duygulandıran dönüşler aldım. Şehit annelerim benim için apayrıdır. Başta onlar olmak üzere tüm büyüklerimin gününü kutladık. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

Yüzlerce çiçeğin dağıtıldığı Gürsulu Annelerden Başkan Işık’a teşekkür mesajları yağdı.