DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

BEKSİAD, AŞURE BEREKETİNİ PAYLAŞTI

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetimi, Aşure bereketini Vişne Caddesi esnafı ve bölge halkı ile paylaştı.

BEKSİAD Yönetimi, sektöre ivme kazandıran çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerini de aralıksız sürdürüyor. Dernek Yönetimi son olarak içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı’nın en önemli sembollerinden olan Aşure’nin bereket ve lezzetini Vişne Caddesi esnafı ve bölge halkı ile paylaştı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, “Her fırsatta, bir arada olduğumuz üyelerimiz ve bölge esnafımızla bu mübarek ayın münasebetiyle bereketi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çeşitli vesilelerle bir arada olduğumuz üyelerimiz ve sektör temsilcilerimizle yaptığımız istişarelerle sektörümüzün durumu, talep ve ihtiyaçlar ile çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunuyoruz” dedi.

Bursa ekonomisinin lokomotiflerinden olan tekstil ve konfeksiyon sektöründe dünya standartlarında üretim ve ticaret yapılıp, yeni pazarlara ulaşılabilmesi için gerekli tüm çalışmaları yürüttüklerini belirten Ömer Yıldız, “Bursamıza ve ülke ekonomimize daha fazla katkı sunabilmek adına yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve sektör temsilcilerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

ETİKETLER: , ,