DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

BİLGİ EVLERİ ÇOCUKLARI GELECEĞE HAZIRLIYOR

BİLGİ EVLERİ ÇOCUKLARI GELECEĞE HAZIRLIYOR

Osmangazi Belediyesi’nin “Geleceği Şansa Bırakmıyoruz” düşüncesiyle hayata geçirdiği Bilgi Evleri, yaz tatilinde de çocuklara dopdolu etkinliklerle birçok branşta eğitim veriyor.

Osmangazi Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan Bilgi Evleri’nde çocuk ve gençlerin eğitimine destek veriliyor. Konforlu ortamı ve zengin kütüphanesiyle dikkat çeken merkezlerde eğitim gören yüzlerce öğrenci, özgüveni yüksek bireyler olarak sevgiyle yarınlara hazırlanıyor.

Sosyal hayatın gelişimine katkı sağlayarak kültürel faaliyet alanları oluşturan Bilgi Evleri, yaz dönemi boyunca yüzlerce öğrenciyi ağırlıyor. Temmuz ayında başlayan yaz okulları, Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi, Emek Bilgi Evi, Demirtaş Kültür Merkezi ile Pınarbaşı Kütüphanesi’nde 1 Eylül’e kadar devam edecek. 

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten ile birlikte Emek Bilgi Evi’ni ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim kursundaki öğrencilerin derslerini kontrol eden Başkan Dündar, kısa sürede büyük başarı gösteren öğrenciler ile öğretmenlerini tebrik etti. 

Osmangazi Belediyesi Bilgi Evleri’nin büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Dündar, yaz okullarında çocukların özellikle temel dini bilgiler ve Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra geziler, oyunlar, piknikler ve farklı sürprizlerle hoşça vakit geçirdiğini söyledi. Başkan Dündar, “Geleceğimizin teminatı, güçlü Türkiye’mizin mimarı olacak evlatlarımızın daha iyi eğitim almaları için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Vaktini değerli geçirmek isteyen tüm öğrencilerimizi Bilgi Evleri’ne davet ediyorum” dedi.