DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C

Bozbey’den öndeyiz açıklaması

Bozbey’den öndeyiz açıklaması
A+
A-

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde son durumu seçim koordinasyon merkezinde basın mensuplarıyla paylaştı.

SUDE FİLİZ

Bozbey, “Dedim ya her saat başında sizleri bilgilendireceğiz diye. İl Başkanımız genel merkezimize, Genel Başkan’ımızla ve bir genel başkan yardımcımızla görüşüyor. Bu anlamda o telefonda ben de sizlerin karşısındayım.” dedi.

Şu anda açılan sandıkların yüzde yetmiş ikisinin olduğunu ve beş bin dört yüz sandığın açıldığını belirten Bozbey, “Cumhuriyet Halk Partisi yüzde kırk dokuz nokta sıfır dokuz, Adalet ve Kalkınma Partisi ise yüzde otuz yedi nokta iki.” dedi.

Israrla takip ettiklerini ve seçim koordinasyon merkezinde çalışan arkadaşlarına teşekkür eden Bozbey, “Hiçbir sandık görevlisinin, hiçbir müşahitimizin, hiçbir hak görevlisinin ya da bina sorumlusunun, bilişim sorumlusunun alanlarından, yerlerinden ayrılmamalarını istiyorum. Halen daha çünkü sayımlar devam ediyor. Bunlar son derece önemli.” diye konuştu.

Avukat arkadaşlarının olası bir itiraza karşılık mutlaka binaların yakınlarında olmalarını isteyen Bozbey, ” İl Başkanımız da geldi. Özellikle avukat arkadaşlarımızın binalara gitmesini, binalardaki arkadaşların yanında olmalarını istiyorum. Çünkü bazı tek tük de olsa bazı yolsuzluklar duyduk ama bunların ben yine emniyet güçlerimizce temin edileceğini, aynı zamanda sandıklarda sandık başkanlığı yapan arkadaşlarımızın kimseyi demokrasi adına orada var olan yalnız başkan arkadaşlarımızın yardımcılarının bu konularda taviz vermeyeceğine inanıyorum. Bu anlamda yine de her itibare karşı biz sandıklarımızı yine güvenli hale tutmak zorundayız. Çünkü ilçe belediye başkanlıklarımızın sayımı devam ediyor. Büyükşehir’in sayımı da tamamlanmasının ardından o zaman sizlerle paylaşacağız ve işte o zaman tam olarak gülümsemeye başlayacağız.” dedi.