DOLAR
32,3539
EURO
34,8865
ALTIN
2.384,47
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

Bozbey: “Bursa Kazanıyor!”

Bozbey: “Bursa Kazanıyor!”
A+
A-

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde ilk açıklamasını seçim koordinasyon merkezinde yaptı.

Bozbey, yaklaşık kırk beş dakika önce oruçlarını açan tüm vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi.

Heyecanlarının yüksek olduğunu ve Bursa’ya hizmet etme aşkıyla çıktıkları bu yolda çok sevindirici haberlerle karşı karşıya olduklarını belirten Bozbey, “Son olarak özellikle bugün biraz önce de söyledim. Sandıklarda görev yapan şahitlerimize, aynı zamanda kas sorumluluğu ve finans sorumluluğu üstlenen tüm arkadaşlarımıza yeniden teşekkür ediyoruz. Ayrıca yine sandık kurulunu başkanlığı yapan ve yardımcılığı yapanlara da burada teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca emniyet mensuplarımıza seçimin güvenliğinde önemli rol üstlenen ve sorumluluklardan bugün seçimin bir şekilde yapılmasını sağlayan tüm emniyet mensuplarımıza da huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Ve sahada olumsuzluk karşısında duyarlı da var ve her olumsuzlukta kendilerini hemen orada gördüğümüz avukat arkadaşlarımızın tümüne özellikle de onlara teşekkür etmek istiyorum huzurlarınızda.” dedi.

Bozbey, aldıkları son verilere göre, Büyükşehir Belediyesi seçiminde yaklaşık olarak yüzde yirmi sekiz civarında sandık açıldığını ve bu sandıklarda yaklaşık olarak on beş puan önde olduklarını söyledi.