DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BUİKAD’DAN BAŞKAN AKTAŞ’A ZİYARET

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin (BUİKAD) geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 9. Olağan Genel Kurulu’nda göreve gelen Yönetim Kurulu, protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Şeyda Şençayır Başkanlığındaki BUİKAD Yönetim Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BUİKAD Başkanı Şeyda Şençayır, Türkiye’nin önde gelen kadın sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını belirtirken, “Pek çok sektörde ülkemizin önemli bir üretim merkezi olan, ihracatın da öncü kenti durumundaki Bursa’da kadınların ekonomiye katkısı sürekli artıyor” dedi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Şençayır, Cum­huriyetin 100’üncü yılında yüzlerce güçlü iş kadını ile yeni 100 kadın girişim­ciyi desteklemek hedefiyle çalışmalara başladıklarını söyledi.

BUİKAD Başkanı Şençayır, “BUİ­KAD’ın geçmiş dönemde hayata geçirdiği mentör­lük, Noktalama Projesi gibi faa­liyetleri devam et­tireceğiz. Önü­müzdeki süreçte amaçlarımızdan bir tanesi de iş ka­dınlarının dünya­daki etkinliğinin artırılması olacak. Sürdürülebilirliği hayatımızın merkezinde tutacağız. Üyelerimiz ara­sındaki güçlü iletişimi ve­rimli iş birliklerine dönüştürmek için projeler yapacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN AKTAŞ : HER ALANDA BAŞARILI İŞ KADINLARI VAR

Başkan Şeyda Şençayır ile birlikte, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Zuhal Aslı Saka ve Nazan Akıncı, Sayman Gülay Durmuş, Genel Sekreter Gülnur Algül ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İlknur Gülsün Ünal’ın hazır bulunduğu BUİKAD heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Kadınlar, iş hayatının her alanında başarıdan başarıya koşuyorlar. Ekonomiden siyasete, sağlıktan sanayiye her alanda çok başarılı kadınlarımız var” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak; iş hayatındaki kadınları desteklediklerini belirten Başkan Aktaş, “İlk göreve geldiğimde 3-4 kadın kooperatifi varken bugün bu sayı 40 civarına ulaştı. Bu kooperatiflerin çalışmalarını destekliyoruz” diye konuştu.

BUİKAD’ın çalışmalarını takdirle takip ettiğini ifade eden Aktaş, “BUİKAD sadece Bursa’da değil, ülke geneline de tanınan, bilinen bir iş dünyası kuruluşu konumunda. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işbirliği yapmaya hazırız” dedi.