DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’ün yollarını yeniliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’ün yollarını yeniliyor
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’de 17 kilometrelik güzergahı daha konforlu hale getirmek için 30 bin ton asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’de 17 kilometrelik güzergahı daha konforlu hale getirdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanında ilçelerdeki ana arterleri de daha sağlıklı hale getirmek amacıyla yoğun mesai harcıyor. İnegöl’de yıl başından bu yana 30 bin ton asfalt kaplama ile 17 kilometrelik güzergahı daha konforlu hale getiren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin Mimar Sinan Caddesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Bursa Milletvekili Ayhan Salman ile birlikte ilçe merkezindeki Mimar Sinan Caddesi’nde devam eden asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Aktaş, İnegöl ilçesinde 2023 yılında 30 bin ton asfalt kullanılarak, 17 kilometre asfalt kaplama çalışması yapıldığını dile getirdi. Başkan Aktaş, ilçede Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan Kasımefendi, Anafartalar, Zincirlikuyu, Edebali, Şebboy, YeşilBursa, Ankara, Akpınar, Ertuğrulgazi, 4. Murat, Balkan ve Şeyh Şamil Caddeleri ile Bülbül, Büyükdere, Kelebek, Gazhane, Şehit Er Mustafa Pehlivan, Hacışakir, Huzur ve Çalıkavak sokaklarında asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Altyapı çalışmalarıyla 40-50 yıllık sorun çözülecek

Çalışmaları devam eden Mimar Sinan Caddesi’nde 700 metrelik bölünmüş yolda toplamda 2 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirileceğini dile getiren Başkan Aktaş, “Hem bir taraftan altyapı çalışmalarına devam ederken, bir taraftan da üst kaplamaları sağlıklı bir şekilde yapıp, İnegöl’de vatandaşlarımızın araçla veya yaya dolaşırken rahat bir şekilde sirkülasyonunu sağlamış olacağız. Bu çalışmalar esnasında vatandaşımıza verdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı özür diliyorum. Ama şunun bilinmesini isteyeceğim. İnegöl’ün 40-50 yıllık geleceğini kapsayan altyapı sorunları Allah’a hamdolsun bir bir hallediliyor” diye konuştu.