DOLAR
32,3785
EURO
34,6949
ALTIN
2.398,51
BIST
10.169,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden çiftçilere ekipman desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınma hedefiyle Orhangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerine traktör arkası dal ve sap parçalama makinesi ile 48 bıçaklı rotavatör desteği verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden çiftçilere ekipman desteği
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınma hedefiyle çiftçilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Bursa İli Hayvancılığı Geliştirme Birliği (HAGEL) aracılığıyla Orhangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerine birer adet traktör arkası dal ve sap parçalama makinesi ile bir adet 48 bıçaklı rotavatör teslim edildi.

Teslim töreninde konuşan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçilere yönelik desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aydın, “Bursa Büyükşehir Belediyemiz, çiftçilerimize yönelik önemli destekler sağlıyor. Bu desteklerden biri de bugün teslim ettiğimiz ekipmanlar. Bu ekipmanlar, çiftçilerimizin işlerini kolaylaştıracak ve verimlerini artıracaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HAGEL Meclis Başkanvekili Selami Ekeman da, Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçilere yönelik desteklerinin önemine dikkat çekti. Ekeman, “Bursa Büyükşehir Belediyemiz, kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla çiftçilerimize yönelik önemli destekler sağlıyor. Bu destekler, çiftçilerimizin işlerini kolaylaştırıyor ve verimlerini artırıyor. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HAGEL Birlik Müdürü Düşünsel Şentürk de, teslim edilen ekipmanların çiftçilere hayırlı olmasını diledi. Şentürk, “Bu ekipmanlar, çiftçilerimizin işlerini kolaylaştıracak ve verimlerini artıracaktır. Çiftçilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Teslim edilen ekipmanların çiftçilere önemli katkı sağlayacağı belirtildi. Ekipmanlar sayesinde, çiftçiler, dal ve sapları daha kolay parçalayabilecek ve toprak hazırlığını daha kısa sürede yapabilecekler.