DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
26°C
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Çok Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C

Bursa Büyükşehir, Mustafakemalpaşa’da vatandaşın yanında

Bursa Büyükşehir, Mustafakemalpaşa’da vatandaşın yanında
26.07.2024
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Bozbey Burada’ projesiyle Mustafakemalpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi.

ESRA CAN– Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Başkan Bozbey Burada” projesi kapsamında üçüncü durağı olarak Mustafakemalpaşa’yı seçti. Bu proje ile Bursa’nın sorunlarını yerinde tespit etmeyi ve ortak akılla çözüm üretmeyi hedefleyen Bozbey, ilçede kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’in makamında başladığı ziyaretler, ilçenin çeşitli kesimlerinin temsilcileriyle yapılan toplantılarla devam etti.

Çiftçilerin Sorunlarına Hızlı Çözümler

Başkan Bozbey, ilk olarak Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem ile bir araya gelerek, ilçenin mevcut ihtiyaçları ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrasında vekâleten Kaymakamlık görevini sürdüren Karacabey Kaymakamı Hakan Kafkas ile de görüşen Bozbey, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir ve diğer yetkililerle ilçeye yönelik planlanan projeleri ele aldı.

Günün ilerleyen saatlerinde, Başkan Bozbey Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği, Mahalle Muhtarları Derneği ve Ziraat Odası’nı ziyaret ederek yerel yönetim ve çiftçilerin taleplerini dinledi. İlçe esnafıyla da sohbet eden Bozbey, Adnan Menderes Meydanı’nda aşure ikramında bulunarak halkla kaynaştı.

Çiftçiye Destek Paketleri

Bozbey, çiftçilerin karşılaştığı sorunlara yönelik çözüm önerilerini açıkladı. Çiftçilerin ürünlerinin tarlada kalmaması ve çöpe gitmemesi için Büyükşehir Belediyesi olarak harekete geçeceklerini belirtti. Kavun ve karpuz gibi ürünlerin alınıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı müjdesini verdi. Ayrıca, çiftçilere yönelik hazırlanan projeler arasında, ücretsiz damlama sulama hortumları ve sıvı gübre dağıtımları da bulunuyor.

Başkan Bozbey, “Çiftçimizin malı tarlada kalmayacak, çöpe gitmeyecek. Ürünleri satın alıp çiftçimize destek olacağız” diyerek, çiftçilerin yanında olduklarını vurguladı.

Spor Yatırımları ve İlçe Statları

Mustafakemalpaşalı sporculara da destek vereceklerini ifade eden Bozbey, ilçedeki statta yapılacak düzenlemelere ilişkin de bilgi verdi. “Her ilçenin takımının çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Mustafakemalpaşaspor ile ilgili talepleri dikkate alacağız ve statta seyirciye yakışır bir düzenleme yapacağız” dedi. Bursaspor’un Süper Lig’e çıkması için de destek sözü verdi.

Başkan Bozbey, ilçedeki sorunları çözme ve projeleri hayata geçirme konusunda kararlı olduklarını ve vatandaşların taleplerini her zaman dikkate alacaklarını belirtti. Mustafakemalpaşa’daki ziyaret, bu kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.