DOLAR
32,3549
EURO
34,7957
ALTIN
2.394,30
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

ERZURUM OLURLULAR DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ KÖYLER ARASI ÇAĞ KEBABI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

ERZURUM OLURLULAR  DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ KÖYLER ARASI ÇAĞ KEBABI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
16.09.2023
A+
A-

Erzurumlu gençlerin bir araya gelip spor ve sosyalleşmeye yönelmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Erzurum Olurlular Derneği Köyler Arası Çağ Kebabı Futbol Turnuvası 16 Eylül Cumartesi günü başlıyor. Hamitler Spor Kompleksi’nde yapılacak turnuvaya 12 takım katılım sağlayacak.

A Grubu 6 takım, B Grubu 6 takım olarak ikiye ayrılan turnuva toplamda 7 hafta sürecek. A grubunda Olgun Köyü, Karakoçlar Köyü, Bozdoğan Köyü, Hükam Köyü, Eğlek Köyü, Akbayır Köyü takımları yer alırken B Grubunda ise Uzunharman Köyü, Güngöründü Köyü, Olurdere Köyü, Süngübayır Köyü, Kekikli Köyü ve Ormanağzı Köyü yer alıyor.

16 Eylül Cumartesi günü saat 14.30’da yapılacak açılış sonrasında ilk maç 15:30’da Olgun Köyü ve Hükam Köyü arasında oynanacak.

Komite Başkanları Erdal Olgun ve Engin Özdeniz’in koordinesinde yürütülecek maçlarda şampiyon olan takıma şampiyonluk madalyaları ve kupasının yanında bir koç hediye edilecek.

Komite Başkanı Erdal Olgun: “Gençlerimizi spora teşvik etmek tek hedefimizdir. Bu turnuvaları her yıl düzenli olarak yapılmasının hedefi içerisindeyiz. 7 hafta boyunca her hafta sonu oynanacak maçlarımıza tüm spor sevenleri bekliyoruz.” açıklamalarında bulundu.