DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Bursa Valisi Demirtaş, Kayapa OSB’yi ziyaret etti

Bursa Valisi Demirtaş, Kayapa OSB’yi ziyaret etti
A+
A-

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Kayapa OSB’yi ziyaret etti.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’ni (Kayapa OSB) ziyaret ederek bölge hakkında bilgi aldı. Aynı zamanda Müteşebbis Heyet Başkanlığını da yürüten Vali Demirtaş, bölgenin çalışmalarıyla ilgili sunumları dinledi.

Vali Demirtaş’ın ziyareti sırasında Kayapa OSB’nin çalışmaları hakkında bir sunum yapıldı. Bursa’nın önemli bir sanayi şehri olduğunu vurgulayan Vali Demirtaş, Kayapa OSB’nin sürekli büyümesinin ve gelişmesinin yanı sıra çevreci çalışmalarıyla da dikkat çektiğini ifade etti. Doğal kaynakları ve çevreyi koruma konusundaki hassasiyetin önemine değinen Vali Demirtaş, Kayapa OSB’nin bu alandaki çalışmalarını övdü.

Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy da, bölgenin üretim kapasitesinin her geçen yıl arttığını ve çevre dostu üretim anlayışına sahip sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yaptığını belirtti. Bursa’nın ekonomisine katkı sağlarken doğal kaynakları ve tarım alanlarını koruma konusundaki taahhütlerini vurgulayan Toy, desteklerinden dolayı tüm kurum ve sanayicilere teşekkür etti.

Vali Demirtaş, ziyaret sırasında Kayapa OSB’de faaliyet gösteren YEPSAN Otomotiv Yalıtım Metal Sanayi ve SON-MAK Makina İnşaat Ltd. Şti.’yi de ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kayapa OSB, Bursa’nın sanayi ve üretim potansiyeline katkı sağlarken çevreci ve sürdürülebilir bir yaklaşım benimsemesiyle de öne çıkıyor. Vali Demirtaş’ın ziyareti, bölgenin önemini ve başarılı çalışmalarını vurguluyor.