DOLAR
32,2453
EURO
34,8240
ALTIN
2.421,17
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
19°C

Bursa’da 29 Ekim günü bu yollar kapalı!

Bursa’da 29 Ekim günü bu yollar kapalı!
A+
A-

Bursa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Caddesi ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda trafiğe kapatma uygulanacak.

Atatürk Caddesi’nde yapılacak törenler ve resmigeçit tören etkinlikleri için Yeşil Şenöz Lambalar- Gökdere İstikametinden – Meydancık – Setbaşı İstikameti – İnönü Caddesi iniş – 15 Temmuz Demokrasi Meydanından ve Altıparmak Çıkışı Varyant Köprüsü Altından Cemal Nadir Caddesi çıkış istikameti – Tophane Endüstri Meslek Lisesi önünden Çakır Hamam Kavşağı, Atatürk Caddesi İstikameti sokaklar birlikte bağlantı yolları saat: 08.30’dan itibaren kutlama törenleri bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacak.

T1 ve Nostaljik Tramvay Hizmet Vermeyecek

T1 (İpekböceği) hattı ve Nostaljik Tramvay saat:08.00’dan itibaren etkinlik bitene kadar çalışmayacaktır.

Nilüfer’de Yürüyüş ve Konser Etkinliği İçin Trafiğe Kapatılacak Güzergahlar

Nilüfer Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama programı çerçevesinde 29 Ekim Pazar günü Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Acıbadem Kavşağından Hastane Alanına kadar saat:19:00’da başlayan yürüyüş korteji düzenlenecek. Daha sonra saat: 20.00’ da hastane alanında halka açık Teoman ve Gazapizm konserleri düzenlenecek.

Yürüyüş etkinliği ve konser etkinliği süresince, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı – Acıbadem Kavşağı – Esentepe Kavşağı – Tuna Kavşağı ile Nilüfer Hatun Caddesi Podyum Park Kavşağı arası, FSM Köprüsünden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı istikameti, Tuna Kavşağı, Esentepe Kavşağına kadar olan geliş ve gidiş istikametleri saat:17.00’dan itibaren yürüyüş ve konser etkinliği bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacaktır.

Alternatif Güzergahlar

Bu istikametleri kullanacak olan araç sürücülerinin alternatif güzergâh olarak İstanbul – İzmir, Ata Bulvarı, Mudanya yolu ya da Ankara yolu istikametlerini kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.