Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Bursa’da 3 yeni tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşacak

Bursa Devlet Tiyatrosunda bu hafta Yalan Makinası, Harikalar Mutfağı ve Sonum Başlangıcımdır oyunları sanatseverler ile buluşacak.

Bursa’da 3 yeni tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşacak

Bursa, Ocak ayında 3 yeni tiyatro oyunu ile sanatseverleri ağırlayacak. AVP Sahnesi ve Feraizcizade Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunlar, farklı yaş gruplarına hitap ediyor.

Yalan Makinası adlı oyun, AVP Sahnesi’nde 2-3-4-5 Ocak saat 20.00’de, 6 Ocak’ta saat 15.00 ve 20.00’de seyirciyle buluşacak. Oyun, yalan söylemenin ve yalan söylemenin sonuçlarının komik bir dille anlatıldığı bir komedi.

Harikalar Mutfağı adlı çocuk oyunu, AVP Sahnesi’nde 2-3 Ocak saat 11.00’de ve 7 Ocak saat 14.00’de sahnelenecek. Oyun, çocuklara sağlıklı beslenmenin önemini eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

Sonum Başlangıcımdır adlı oyun ise Feraizcizade Oda Tiyatrosu’nda 4-5-6 Ocak saat 18.00’de seyirciyle buluşacak. Oyun, bir kadının kendini bulma yolculuğunu anlatıyor.

Oyunların biletleri, Biletinial ve Biletix üzerinden satışa sunuluyor.

Oyunlardan kısaca bahsetmek gerekirse:

  • Yalan Makinası: Oyun, yalan söylemenin ve yalan söylemenin sonuçlarının komik bir dille anlatıldığı bir komedi. Oyunda, yalan söylemeye alışkın olan bir adamın bir gün yalan makinesine yakalanması ve bunun sonucunda yaşadıklarını izliyoruz.
  • Harikalar Mutfağı: Oyun, çocuklara sağlıklı beslenmenin önemini eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Oyunda, çocuklarla birlikte yemek pişiren ve sağlıklı beslenmenin önemini anlatan bir şef izliyoruz.
  • Sonum Başlangıcımdır: Oyun, bir kadının kendini bulma yolculuğunu anlatıyor. Oyunda, bir kadın, yaşadığı bir olay sonucunda kendini sorgular ve yeni bir yol arayışına girer.