DOLAR
32,4165
EURO
34,7855
ALTIN
2.399,97
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Bursa’da 6 aydır kayıp olan Yusuf Kavuk cinayete kurban gitti

Bursa’da 6 aydır kayıp olan 31 yaşındaki Yusuf Kavuk’un cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kavuk’un sevgilisi Derya Altun’un ilişki yaşadığı Harun Ateş tarafından öldürüldüğü belirlendi. Ateş, cinayeti itiraf ederek cesedi gömdüğü yeri açıkladı.

Bursa’da 6 aydır kayıp olan Yusuf Kavuk cinayete kurban gitti
A+
A-

Yusuf Kavuk, 2023 yılının Temmuz ayında Bursa’dan ayrılarak Derya Altun ile görüşmeye gitti. Ancak bir daha geri dönmedi. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Kavuk’un ailesi, Derya Altun’un oğlunu kandırdığını ve başkalarıyla da ilişkisi olduğunu iddia etti.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Derya Altun, annesi ve kız kardeşi, Harun Ateş ve Harun Ateş’in sevgilisi olduğu söylenen kız arkadaşının ifadeleri alındı. Harun Ateş, sorgusunda Yusuf Kavuk ile arasında Derya Altun nedeniyle tartışma çıktığını ve kavga sırasında bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Ateş, cesedi 1 gün boyunca aracında tuttuğunu ve ardından Bilecik Bozüyük ilçesindeki ormanlık alana gömdüğünü söyledi. Ateş’in itirafının ardından polis ekipleri, cesedi gömdüğü yeri tespit etti. Yapılan aramada Yusuf Kavuk’un cansız bedeni bulundu. Harun Ateş ve Derya Altun, cinayet itirafının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayetin detayları kan dondurdu

Harun Ateş’in sorgusunda verdiği ifadeler, cinayetin detaylarını ortaya çıkardı. Ateş, ifadesinde şunları söyledi:

“Yusuf beni Bursa Otogarı’ndan aradı. Telefonu yurt dışında olduğu için çalışmadığını bu nedenle kulübeden aradığını söyledi. Ben de aracımla gidip kendisini aldım. Bir süre sonra Derya nedeniyle tartışmaya başladık. Mobilyacılar Çarşısı civarında aracı durdurdum. Aşağı indik. Cebinden bıçağı çıkarıp bana sallamaya başladı. Bende elinden alıp bıçaklayarak öldürdüm. Kendim de elimden yaralandım. Sonra Yusuf’un cesedini aracın bagajına koydum. Gece hiçbir şey olmamış gibi Derya’nın yanına gittim. Kendisine bir şey demedim. 5 Temmuz sabahına kadar cenazeyi aracımda gezdirdim. Sabah kalkıp daha önceden bildiğim Bilecik Bozüyük’teki ormanlık alana götürüp attım. Üzerini de taşlarla kapattım. Bıçağı nereye attığımı hatırlamıyorum. Cinayetten sonra birkaç kez Derya ve ailesini de alarak oraya pikniğe götürdüm. Yanlarından uzaklaşıp cesedin bulunup bulunmadığını kontrol için cesede bakıp tekrar Deryaların yanlarına geliyordum. Hatta bu pikniğe de aracım arızalı diyerek başka kişilerin aracını alıp gidiyordum.”

Yusuf Kavuk’un ailesi adalet istedi

Yusuf Kavuk’un ailesi, cinayetin aydınlatılmasından dolayı Müge Anlı ve ekibine teşekkür etti. Aile, “Oğlumuz Yusuf’un katili en ağır şekilde cezalandırılsın. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz” dedi.