Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Bursa’da geniş kapsamlı asayiş uygulaması

Bursa’da geniş kapsamlı asayiş uygulaması
A+
A-

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Osmangazi İlçesi’nde geniş kapsamlı bir asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Bu uygulamada, çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde gerçekleşen polis operasyonunda Narkotik, Hırsızlık, Uygunsuz Şahıslar ve Asayiş Suçlarına yönelik geniş kapsamlı bir uygulama düzenlendi. Bu operasyonun, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından koordine edildiği bildirildi. Operasyona, Asayiş, KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele), TEM (Terörle Mücadele), Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli de katıldı.

Emek Mahallesi’nde gerçekleştirilen bu hareketli ve sabit yol uygulamalarında toplamda 388 kişinin kimlik bilgileri UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) sistemi üzerinden sorgulandı. Bu sorgulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Ayrıca operasyon kapsamında toplamda 221 araç da detaylı bir sorgulamadan geçirildi. Bu sorgulamalar sonucunda 7 araca toplamda 15 bin 643 TL trafik para cezası uygulandı.

Operasyonun amacı, bölgede suç işleyen kişileri yakalamak ve toplumun güvenliğini sağlamak olarak belirtilirken, yapılan sorgulamaların suçla mücadelede önemli bir rol oynadığı vurgulandı. Polis ekiplerinin, suçlu kişilere göz açtırmamak için gece gündüz çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

ETİKETLER: ,