DOLAR
32,6061
EURO
35,0020
ALTIN
2.429,28
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
33°C
Bursa
33°C
Açık
Çarşamba Açık
33°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Açık
31°C

Bursa’da ulaşım ortak akılla çözülecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ve ulaşım oda başkanlarıyla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Bozbey, “Bursalıların yüzünün trafikte de gülümsemesi için çalışmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Bursa’da ulaşım ortak akılla çözülecek
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit ve ulaşımla ilgili oda başkanlarını belediye binasında ağırladı. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, Ulaşım Daire Başkanı Rüştü Şanlı ve belediye bürokratları da katıldı.

“Bursalılar trafikte de gülümseyecek”

Toplantıda, esnafın sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin ulaşım meselelerini ortak akılla çözmek istediklerini, bu amaçla ‘ulaşım komisyonu’ kurulacağını açıkladı. Hayata geçirilecek yeni projelerle trafik sorununu ortadan kaldırmayı hedeflerini belirten Başkan Bozbey, “BESOB ve ulaşımla ilgili oda başkanlarımızla bir araya geldik. Esnafın taleplerini dinledik ve notlar aldık. Taleplerini hızlıca yerine getirmek istiyoruz. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde esnaf odalarımız, Ulaşım ve Zabıta daire başkanlıkları ve BURULAŞ’ın yer aldığı bir komisyon kuruyoruz. Bu komisyonla, tespit edilen meselelere hızlı çözüm üretirken, aynı zamanda temelde yatan problemleri de ortadan kaldıracağız. Hem vatandaşımızın hem de esnafımızın trafikte de gülümsemesi için çalışmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Toplantı sonunda BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ve Bursa Şöforler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Çakır tarafından Başkan Mustafa Bozbey’e çini tabak hediye edildi.