Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bursa’ya Bayram gelecek

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı 31 Mart yerel seçimleri kapsamında günlük çalışmalarına basın ziyaretleriyle başladı.

Bursa’ya Bayram gelecek
A+
A-

Kazancı, Bursa’nın önemli medya kuruluşlarından bir kaçını ziyaret ederek Bursa’nın duayen gazetecilerinin programlarına konuk oldu.

Programda konuşan Kazancı, ‘’ Seçim çalışmamızı Hocahasan mahallesinden başlattım. Suriyeli sığınmacıların yoğun olarak yaşadığı Çarşamba bölgesinde yaşadığım bir anıyı sizinle paylaşmak istiyorum. Bu bölgede kırk dükkan gezdim ve yalnızca üç esnafımız Türk milletinin evladıydı. Geri kalan esnaflar ise vatandaşlık almış Suriye uyruklulardan oluşuyordu. Bir Suriyeli bize oy vereceğini söyledi. Şaşırarak ama biz sizi göndereceğiz biliyorsun değil mi diye sordum, buna karşılık evet size oy vereceğim, bir tek siz doğruyu söylüyorsunuz . Bizim köylerimiz PKK, YPG gibi terör örgütleri tarafından işgal edilmiş durumda. Benim vatandaşlığım gelmedi ama eşim ve iki çocuğum vatandaşlık aldı size oy vereceğiz cevabını verdi. Durumun vahametini Suriyeliler bile anladı inşallah herkes anlayacak ‘’ dedi.

Aynı zamanda Kazancı‘’ Sn. Bozbey Milliyetçilik ilkesinden vaz mı geçti bunu sizin kendisine sormanızı rica ediyorum. Altı okun Milliyetçilik okunu yok etmişler. Altı oku koordine edemeyen bir Belediye Başkan Adayı Bursa’yı nasıl yönetebilir ki. Bu kadar basit. Alinur Bey’i zaten söylemiyorum. Geçmiş beş yılda yaptıkları ortada. Alinur Bey’e tavsiyem ise İnegölspor’a giderek Bursaspor’u imha planı yapmaya devam edin. Sn. Bozbey ise eksik kalan Milliyetçilik okunu tamamlasın ve beş sene sonra yeniden rakip olalım ‘’ dedi.

Kazancı ” Özellikle sizlerin adınız gibi muhalif olmanızı görmek istiyor ve rakip adaylara şu soruları yöneltmenizi istiyorum ; Sn. BOZBEY, reklam panolarında yer alan seçim afişlerinizde CHP’nin altı oku, beş ok olarak görülmekte. Anlaşılan o ki Atatürk’ün Milliyetçilik ilkesini bıraktığınızı kabul ettiğinizi gösteriyorsunuz. Yok eğer bu ajans tarafından bir hatalı çalışmaysa, Bursa’yı 5 sene boyuncu yönetmek için aday olduğunuz bu seçimde daha reklam afişleriyle ajans diyaloglarınızı yönetemiyorsunuz, Bursa’yı nasıl yöneteceksiniz? “dedi.

Programlara konuk olan Kazancı, ” Her bir canlı yayınla, her bir vatandaşa ulaşmak bizler için çok önemli. 31 Mart gününe kadar kalbimizdeki vatan aşkıyla mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

KAZANCI ziyaretleri kapsamında Zafer Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı İbrahim Tugay ATEŞ ile birlikte Bursalı Sanayici İş İnsanları Derneği ‘ne konuk oldu. KAZANCI ‘’ BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı çok kıymetli Buğra Küçükkayalar’ın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine samimi misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Özellikle muhabbetimiz esnasında hem sayın Başkan hem de yönetim kurulu üyeleri projelerimiz hakkında gerçek sorular sorarak kıymetli fikirlerini beyan ettiler. Anlaşılmak ve doğru projeleri aktarabilmek mutluluk ve gurur verici ‘’ dedi.

ZP İl Başkanı Cihat GAZİ, ZP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram KAZANCI,ZP Osmangazi Belediye Başkan Adayı İbrahim Tugay ATEŞ, ZP Keles Belediye Başkan Adayı Behçet ARI, ZP Büyükorhan Belediye Başkan Adayı Feride ŞİMŞEK ve meclis üyesi adayları ile birlikte DAĞ-DER ziyareti gerçekleştirildi. KAZANCI ‘’ Osmanlı Devletinin ikinci Sultanı olan Orhan Gazi Bursa’nın fethinden önce Orhaneli’yi yurt tutmuş bugün dağ bölgesi olarak adlandırılan Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık ve Keles ilçelerimizi Türkleştirmişti. Ecdadın mirasını, aziz vatanımızın istikbalini her düşüncenin ve eylemin üstünde tutarak ve yolun sonunun ‘zafer’ olmasını umarak bugün DAĞ-DER’in misafiri olduk. DAĞ-DER’in Genel Başkanı çok kıymetli İsmail Aydoğdu’nun şahsında tüm DAĞ-DER üyelerine samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 8 Mart Cuma günü inşallah Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Orhaneli’yi ziyaret ederek adım adım zafere yürümeye devam edeceğiz ‘’ dedi

DAĞ-DER ziyaretinin ardından gerçekleştirilen hatıra çekimine müteakip KAZANCI” Bursaspor’a sizlerden bir alkış rica ediyorum. Bugün Bursaspor Adıyaman’ı Adıyaman’da 3-0 yendi. Bursaspor’un bugün ki zaferi İnşallah Bursa’da Zafer Partisi’nin zaferine vesile olsun’’ dedi.