Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BUSKİ’de Kadınlar Günü Buluşması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla BUSKİ’de çalışan kadın personelleri ziyaret ederek çiçek ve hediye takdim etti.

BUSKİ’de Kadınlar Günü Buluşması
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla birçok etkinlik düzenlendi. Bu kapsamda BUSKİ’de çalışan kadın personellerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kadın personellere çiçek ve Burfaş Kafe’de geçerli hediye çeki dağıttı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 2415 kadın çalışanın olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, kadının hem toplumun hem de ailenin toparlayıcısı olduğunu dile getirdi. Kadınların çalışma hayatı başta olmak üzere her alanda söz sahibi olduklarını belirten Başkan Aktaş, “Kadın, bizim toplumumuz için aynı zamanda inancımızın gereği çok kıymetli ve değerlidir. Peygamber Efendimizin de tavsiyesidir, kadınlara iyi davranmak. Her ne kadar son yıllarda kadına yönelik bazı olumsuzluklar toplumda kaydedilse de istisnalar kaideyi asla bozmaz. Toplumun yarısı kadınlardan oluşmakta ve artık bugün hamdolsun iş hayatının her aşamasında toplumun her kesiminde kadın çalışana, kadın yöneticiye rastlıyoruz ve kadınlarla alakalı istihdamı görmek mümkün. Kadın aslında hem ailenin hem de toplumun toparlayıcısıdır. Kadın çok güçlüdür. Bizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla birkaç gündür farklı programlar icra ediyoruz ama BUSKİ bünyesinde çalışan kadın çalışanlarımızı ve yöneticilerimiz ile bir araya gelmek istedik. Çalışanlarımızla sohbet ederek kadın çalışanlarımıza ve yöneticilerimize günün anısına sukulent çiçeği ve Burfaş Kafe’de geçerli hediye çekleri dağıttık. Kadının toplumdaki yerinin güçlendiğine bizatihi şahidim. Sayın Cumhurbaşkanımızın ufku ve vizyonuyla bugün mecliste de çalışma hayatı içerisinde de artık kadınlarımız var. Kadınlarımız gerçekten de söz sahibi. Başta kıymetli kadın mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.

BUSKİ bünyesinde çalışan kadın personelle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Aktaş, günün anısına Burfaş Kafe’de geçerli hediye çeki ve sukulent çiçeği dağıttı.