DOLAR
32,3539
EURO
34,8865
ALTIN
2.384,47
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

CNN International Belgesel Ekibi Karacabey Longozu’nda

CNN International Belgesel Ekibi Karacabey Longozu’nda

Türkiye’nin en önemli ormanlarından biri olan Karacabey Longozu, CNN International’ın da dikkatini çekti. Önceki gün bu ormanları kayda almak için ilçeye gelen CNN International Belgesel Ekibi ziyaret kapsamında Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile de bir araya geldi. Özkan, ekibe Karacabey’i tanıtan kitap ve CD’lerden hediye etti.

Türkiye’nin 3 önemli longoz ormanı içerisinde subasar özelliği ile en büyüğü olma özelliği taşıyan Karacabey Longozu, ulusalda olduğu gibi uluslararası arenada da dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Karacabey Belediyesi tarafından hazırlanan ve longozdaki canlı çeşitliliğine dikkat çeken belgesel izleyenlerden tam not almıştı.

Karacabey’i tanıtan kitap ve Longoz Belgeseli hediye edildi

Bu kez de CNN International Belgesel Ekibi Karacabey Longozunu çekmek için ilçeyi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Prodüktör Gökçe Saraçoğlu ile kameraman Lorenz Huber, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özkan, bu tarz çalışmaların ilçenin turizmine ve dolayısıyla ekonomisine katkı sağladığını söyledi. Özkan, longoza gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, ekibe ziyaret sonunda Karacabey’i tanıtan kitap ve Longoz Belgeseli hediye etti.