DOLAR
32,3440
EURO
34,9078
ALTIN
2.375,60
BIST
10.220,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’ya seslendi

Ak Parti’nin geleneksel bayramlaşma töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı bağlantı ile halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’ya seslendi
A+
A-

TAHA TÜTÜNCÜ

AK Parti Bursa teşkilatının bayramlaşma töreni, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun bir katımla gerçekleşti.

Törene, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, önceki dönem Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları, İl Kadın Kolları, Gençlik Kolları, AK Parti Bursa Milletvekilleri ve meclis üyeleri katıldı.

Programa video konferans ile bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm islam aleminin bayramını tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları makbul ve kabul eylesin. Millet olarak güvenlik ve huzur içerisinde bayramımızı eda ederken Gazze’de kardeşlerimiz zulüm görüyor. Açlık çekiyor. İsrail’in 10 yıldır işgaline maruz kalan Filistin halkı bayramı da hüzünle geçiriyor. Aylardır bombalanan Filistin halkı aileleriyle birlikte bizim de gönlümüz parçalanıyor. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bugün de Filistin halkına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ülkemizin dik duruşunu yok sayanları bir kez daha Allah’a havale ediyorum. Türkiye Gazze’deki zulmün durması, bölgedeki barışın oluşması için elinden geleni yapmaktadır. Dünyada Gazze’ye en fazla yardım yapan ikinci ülke olmuştur. Havadan da Gazze’ye insani yardım ulaştırmamızın engellenmesiyle İsrail’e karşı ekstradan tedbirler almaya başladık. Bu tedbirleri yardımlar ulaşana kadar devam ettireceğiz. Bu uğurda bedel ödesek dahi Allah ömür verdiğince mazlumlara yardım etmeye devam edeceğiz.

Son derece çekişmeli geçen seçim dönemini geride bıraktık. 31 Mart seçim sonuçlarını ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Demokratik haklarını kullanmak üzere demekrosimizin gücüne güç katan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeklerini ve gayretlerini çok iyi bildiğim Ak Partinin farklı kademelerinde görev yapan dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Beraber yol yürüdüğüm Milliyetçi Hareket Partisine de teşekkür ediyorum. Her parti gibi biz de seçim muhasebemizi yapıyoruz. Milletimizin mesajını en detayına kadar okuyoruz. İnşallah halkayı genişleterek devam edeceğiz. Biz kurulduktan 15 ay sonra 17 seçimde sandıktan birinci çıkmış partiyiz. Bu sonuçların arkasında milletimizin gönlünde taht kurması vardı. Siyaset yolculuğumuzu aynı şekilde sürdüreceğiz. Bizim sizin şer gördüklerinizde hayır vardır sözleriyle yola çıkmış insanlarız. 31 Mart seçim sonuçlarını Ak Parti ve Türkiye istikbali için hayır olarak sonuçlanacaktır. Sizlerden de asla tevfikaya düşmemenizi, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermemenizi istiyorum. Bayramınızı tekrardan tebrik ediyorum.” dedi.